مشکلات یادگیری
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت خانه امید علویجه منطقه مهردشت اصفهان لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
ثبت نام گروهی مدارس خدمات رایگان
سنجش مهردشت
.



مشکلات یادگیری
نوشته شده در شنبه 21 آذر 1392
بازدید : 6083
نویسنده : رسول خسروی

عدم توانایی در یادگیری واگیردار نیست، اما می‌تواند ژنتیکی باشد و مثل سایر خصوصیاتی که از اجداد خود به ارث می‌بریم، این ویژگی را ارث برده باشیم! معمولاً افرادی که در یادگیری مشکل دارند، این مسأله را در میان سایر اعضای خانواده خود نیز می‌بینند (البته معمولاً برخی از افراد یک خانواده آن را ارث می‌برند).

دیس‌لکسیا: عدم توانایی لازم برای یادگیری است؛ یعنی کودک به هنگام خواندن و نوشتن دچار مشکل فراوان می‌شود. کودکانی که در ریاضیات مشکل دارند، دیس‌کلکیولیا و کودکانی که در نوشتن حروف مشکل دارند و شکل حروف را یاد نمی‌گیرند، دیس‌گرفیا دارند. خواندن، نوشتن حروف و یادگیری ریاضیات معمولاً در ابتدا برای کودک مشکل است؛ اما اگر به مرور زمان هیچ پیشرفتی نکند، می‌توان گفت که مشکل یادگیری دارد. کم‌توجهی و بیش‌فعالی را معمولاً زمینه‌ساز مشکل یادگیری می‌دانند؛ در حالی که این گونه نیست؛ زیرا کودکان بیش‌فعال و کم‌توجه می‌توانند بدون هیچ کمک خاصی مثل سایر همکلاسی‌های خود یاد بگیرند و فقط مثل دیگران نمی‌توانند آرام یک جا بنشینند. با این وجود، متخصصان بر این باورند که کودکان بیش‌فعال بیشتر در معرض مشکل یادگیری هستند.

چطور متوجه شویم که مشکل یادگیری داریم؟
مطمئناً پی بردن به این مسأله برای دانش‌آموز مشکل است؛ اما باید راجع به آن با پدر و مادر و معلمش حرف بزند. او نباید از این موضوع خجالت بکشد. ممکن است یک پاراگراف را بارها بخواند، ولی نتواند آن را حفظ کند یا اینکه همکلاسی‌هایش سر کلاس مطالب را یاد بگیرند، ولی او احساس گیجی کند.

دانش‌آموزانی که در یادگیری مشکل دارند، احتمالاً به سوالات زیر پاسخ مثبت می‌دهند:
‌ آیا مرتباً در مدرسه دچار مشکل می‌شوید؟ ‌ آیا فکر می‌کنید باید خیلی بهتر از اینها باشید و عملکرد ضعیفی دارید؟ ‌ آیا خواندن برای‌تان بسیار دشوار است؟ ‌ آیا ذهن‌تان مشغول چیزی است و در آن واحد چیز دیگری می‌نویسید؟ ‌ آیا نوشتن برای شما سخت است و در این کار کُند هستید؟ ‌ آیا در تلفظ کلمات دچار مشکل می‌شوید و یا وقتی که می‌نویسید، زیاد اشتباه می‌کنید؟  آیا در یادگیری ریاضیات مشکل دارید؟ ‌ آیا سازماندهی یادداشت‌های‌تان برای شما دشوار است؟
اگر پاسخ به برخی از این سؤالات مثبت است، بهتر است از یک متخصص یا روانشناس کمک بگیرید. با گرفتن برخی تست‌ها مشخص می‌شود که آیا مشکل یادگیری دارید یا خیر. ممکن است لازم باشد در کلاس‌های مخصوص شرکت کنید. اغلب دانش‌آموزان از این مشکل خجالت می‌کشند؛ اما با کمی تلاش می‌تواند برطرف شود. به هیچ وجه نباید در این باره نگران و از مدرسه گریزان شد. آنها نیز می‌توانند با شیوه‌های جدیدتر، مثل دیگران همه چیز را یاد بگیرند. ممکن است روانشناسان و متخصصان از یک برنامه آموزشی استفاده کنند. آنها با آموزش مهارت‌های سازماندهی کردن به فرد کمک می‌کنند؛ زیرا عدم سازماندهی ذهن باعث ایجاد این مشکل می‌شود، احتمالاً زمانی که متوجه شدید مشکل یادگیری دارید، خیلی غمگین شدید و فکر کردید که با دیگران فرق دارید؛ اما حقیقت این است که مشکل یادگیری در بسیاری از افراد وجود دارد. باید مهارت‌های جدید خود را تمرین کنید. شاید لازم باشد زمان زیادی را به این کار اختصاص دهید؛ اما نباید ناامید شوید. آنقدر مبارزه کنید تا بتوانید از عهده انجام آن برآیید. به زودی از نتایج تلاش خود و از حضور در مدرسه لذت بیشتری خواهید برد.

 



:: برچسب‌ها: مشکلات توانایی یادگیری ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:


فروشگاه خرید ساعت مچی خرید هاست لینوکس traffiset.ir